Bijna klaar voor Cuba

Als bestemming voor onze huwelijksreis hebben we Cuba uitgekozen, een kleurrijk eiland in het Caribisch gebied. Er wonen slechts 11 miljoen mensen, maar desondanks heeft het land de laatste decennia een enorme culturele invloed gehad op de wereld.

Als oorspronkelijke kolonie van de Spanjaarden zijn er veel koloniale gebouwen te vinden. Het is tevens één van de laatste socialistische bolwerken van deze aarde. De beste sigaren komen er vandaan, de Salsa vind er zijn oorsprong en het is er altijd warm weer. De natuur moet er ook prachtig zijn. Alle ingrediënten lijken aanwezig om er een geweldige huwelijksreis door te brengen!

De visa liggen klaar. Onmisbaar om deze socialistische staat binnen te komen. Eén klein schrijffoutje, en de kans is groot dat we niet verder komen dan de luchthaven.

5 Reacties

 • Door Petra, June 22, 2012 @ 9:39 pm

  Land van de salsa… Dat wordt nog een keer je dans kunsten laten zien!
  Geniet van jullie reis en maak er iets onvergetelijks van!
  Liefs, Stefan, Petra & Lieke

 • Door Kim, June 23, 2012 @ 6:17 am

  Heel veel plezier! Lekker genieten!!

  X Edwin en Kim

 • Door Ellen, June 23, 2012 @ 8:42 am

  Een fantastische huwelijksreis toegewenst! Geniet ervan en idd zoals algezegd het land van de Salsa, dus Jeroen, ik zou zeggen ga los!
  dikke kus

 • Door lineke, June 23, 2012 @ 7:11 pm

  Een hele mooie en fijne huwelijksreis, samen genieten van al het mooie wat Cuba te bieden heeft we kijken uit naar mooie foto”s, heel veel Liefs dikke kus
  linie

 • Door Fleur, June 24, 2012 @ 5:14 pm

  Hey broer en (schoon)zus!

  Wat een land zeg, ik ben erg benieuwd hoe jullie het gaan vinden. Pas op met het dansen… Ik bedoel je hebt wel talent hoor broer maarre het is toch jammer als je wat breekt hahaha. Ik hou de site in de gaten voor de eerste foto’s en bijbehorend blogje. Doe voorzichtig en geniet!

  knuffel, Fleur

Andere links naar dit artikel

Plaats een reactie